Primaria Constanta investeste 50 mil. RON in reamenajarea promenadelor

Primaria Municipiului Constanta va reabilita si reamenaja aleea pietonala principala din Satul de Vacanta, piateta Perla, promenada Malibu – Perla – Cazino Mamaia, piateta si promenada Cazino Mamaia si promenada Cazino Club Castel, printr-un contract estimat la 50 mil. RON si finantat prin fonduri structurale.
Primaria Municipiului Constanta a demarat procedura de achizitii publice pentru atribuirea contractului de executie lucrari pentru dezvoltarea si modernizarea zonei cuprinse intre Satul de Vacanta – intre bulevardul A. Lapusneanu si bulevardul Mamaia – si statiunea Mamaia – zona cuprinsa intre Piateta Perla/Hotel Malibu si complexul hotelier Bicaz.
Contractul de achizitii publice mai vizeaza si lucrari de retele, instalatii electrice, lucrari de instalatii de apa si canalizare si de conducte de evacuare, potrivit anuntului de participare publicat in SEAP.
Termenul de executie a tuturor lucrarilor prevazute in proiectul tehnic intocmit de S.C. House Consult SRL Bucuresti este de 11,5 luni.
Durata de executie a lucrarilor vizeaza doua intervale de timp pentru realizarea lucrarilor, respectiv 16 septembrie 2013 – 15 mai 2014 si 16 septembrie 2014 – 31 decembrie 2014.
Valoarea totala a contractului este estimata la 50,19 mil. RON, fara TVA. Din acestia circa 48 mil. RON sunt destinate pentru constructii si instalatii, in timp ce investitia in organizare de santier este estimata de Primaria Constanta la 960,380 RON, fara TVA.
Contractul va fi atribuit prin licitatie deschisa in baza criteriului cel mai mic pret.

Source: Economica

EN RO