Poiana Brasov – prima statiune de schi recomandata turistilor britanici de Daily Mail

Statiunea Poiana Brasov este cea mai indicata destinatie de schi pentru turistii britanci, in ceea ce priveste raportul calitate-pret, desi preturile au crescut fata de anul trecut, potrivit unui sondaj efectuat de Post Office si preluat de ziarul Daily Mail in editia electronica.

Poiana Brasov ofera un pachet de servicii complete pentru schiori, care includ servicii de inchiriere a echipamentului, permise pentru telescaun sau servicii de masa, la un pret estimativ de 196,75 GBP/saptamana.

A doua locatie din topul destinatiilor de schi este statiunea Borovet din Bulgaria, cu costuri de 250,87 GBP/sejur pentru un schior, urmata de statiunile din Muntii Tatra din Slovacia, unde o saptamana de schi costa 264,97 GBP.

Costul unui sejur la Poiana Brasov a crescut cu 4% fata de sondajul efectuat anul trecut, in timp ce o saptamana la Borovet costa cu 14% mai mult, iar preturile practicate in Muntii Tatra au urcat cu 20%, potrivit Daily Mail.

La polul opus se plaseaza statiunile Banff din Canada, la 426,09 GBP/sejur si Verbier din Elvetia, la un pret de 422,21 GBP/saptamana.

Source: 9AM

EN RO