Perla Majestic este favorita pentru asocierea in participatiune la Complexul Forum din Costinesti

Biroul pentru Turism si Tineret, BTT, intentioneaza ca incheie un contract de asociere in participatiune pentru Complexul Forum din Costinesti, evaluat la peste 2,8 milioane EUR iar compania favorita pentru aceasta asociere este Perla Majestic, care detine 7 hoteluri pe litoral.

Propunerea de realizare a acestei asocieri va fi discutata in Adunarea Generala a Actionarilor, de pe data de 27 august iar motivul il reprezinta pierderile inregistrate de Complexul Hotelier Forum in ultimii ani, a declarat directorul BTT, Narciz Apas.

Initial, pentru asocierea in participatiune si-a manifestat interesul si compania Turism Neptun insa dintre cei doi ofertanti, doar Perla Majestic a raspuns la cererea BTT si a depus studiul de fezabilitate din care sa rezulte natura investitiilor pe care urmeaza sa le realizeze in cadrul contractului de asociere, precum si cota de profit pe care ar urma sa o incaseze BTT din aceasta asociere, a precizat Narciz Apas.

Directorul de marketing al Perla Majestic, Lucian Motreanu, a declarat ca Perla Majestic intentioneaza sa ridice gradul de confort al hotelului de la 2 stele la 3 stele dar ca, in prezent, nu se poate aprecia care va fi valoarea investitiei.

Lucian Motreanu a precizat ca studieaza posibilitatea ca, in viitor, Complexul Forum sa devina parte a grupului Majestic.

Source: Curierul National

EN RO