Pana la sfarsitul anului 2007 se va deschide primul hotel Ramada Plaza din Romania

Pana la sfarsitul anului 2007 compania hoteliera Parc Hotels va deschide primul hotel Ramada Plaza din Romania in urma unei investitii de 12 milioane EUR, suma alocata renovarii fostului hotel Turist din Bucuresti.

Dupa finalizarea investitiilor, hotelul Ramada Plaza Bucharest Convention Center va fi clasificat la 4 stele plus, va avea o capacitate de 300 de camere si 300 de angajati.

Directorul General al Ramada Plaza, Daniel Ben-Yehuda, a declarat ca obiectivele companiei vizeaza obtinerea unui grad mediu de ocupare de 60% in primul an de functionare, respectiv de 70% in cel de-al doilea an si consolidarea pozitiei pe piata.

Franciza pentru Ramada Plaza este detinuta de catre Trend Hospitality, firma de consultanta si management in industria hoteliera, care reprezinta brand-ul Ramada pe piata locala.

Elena Mesina, Director Marketing & Sales al Ramada Plaza, a declarat ca in urmatorii 3 ani compania are in vedere dezvoltarea proiectului Convention Center, care prevede construirea unei sali multimedia de conferinta de mare capacitate pentru 1.500 de persoane.

Source: Ziarul Financiar

EN RO