Pachetele turistice pentru revelion sunt cu 10-20% mai ieftine fata de anul trecut

Proprietarii de hoteluri si pensiuni din Romania au anuntat ca revelionul 2010 va fi mai ieftin cu 10-20% fata de anul trecut, ca urmare a crizei.

Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, ANAT, a declarat ca unele hoteluri au anuntat early booking, precum si reduceri pentru copii sau oferte speciale de genul platesti cinci nopti si stai sapte.

Ioana Dodita, reprezentant al ANTREC Brasov, a declarat ca, in prezent, aproximativ 10% din locuri sunt deja rezervate, iar unele pensiuni acorda discount-uri de 5% pentru turistii care achita sejurul in avans.

In Maramures tarifele pentru revelion sunt aproximativ aceleasi ca si anul trecut.

Un sejur de 4 nopti de revelion la un hotel de 3 stele din Bistrita-Nasaud cu masa festiva inclusa costa 355 EUR/persoana.

La un hotel din Durau situat in apropierea partiei de schi, sejurul de 3 nopti de cazare costa 480 RON/persoana pe sejur de trei nopti, iar masa festiva costa 250 RON/persoana. Daca turistul achita integral sejurul pana pe data de 20 octombrie se acorda o reducere de 80 RON/persoana, iar pentru plata integrala pana pe 10 noiembrie se acorda o reducere de 50 RON/persoana pe sejur.

Un sejur de 3-5 nopti la un hotel de 5 stele din Sibiu costa 599 EUR si 749 EUR pe persoana. In tarif este inclus transportul la statia de schi Paltinis, in centrul medieval al Sibiului, precum si transportul la bowling si billiard si accesul gratuit la centrul SPA.

Source: Gandul

EN RO