NOU în România: Diploma de Spa Manager acordată de CIDESCO (Elveția), nr. 1 pe plan internațional, recunoscută pe toate continentele. Vezi codul cu care poți obține discount!

Dragi cititori,

am descoperit ceva super fain care considerăm că este de ajutor în dezvoltarea turismului din România, mai ales pentru hotelurile care au un centru spa/beauty – indiferent cat este de mare sau mic!

Știm că de multe ori vă luptați cu „incendii” zilnice fie că e vorba de modificări fiscale, de angajații din domeniu, de atragerea de clienți, proceduri…

Și am aflat că acum există și în România un curs special creat pentru managerii de spa, unde te învață tot ce trebuie să știi ca sa poți conduce un spa conform standardelor internaționale CIDESCO.

Cursul este foarte practic și te ajută rezolvi și problemele de zi cu zi, pe lângă tot ce înveți să aplici pe parte de management, marketing, vanzari etc.Este în limba română, este online – deci nu presupune să te duci nicăieri fizic, durează 1 an și la final, poți da examenele CIDESCO pentru aceasta diplomă care este recunoscută în toate locațiile de 5* din lume, și care atestă că acel manager de spa, este pregatit la cele mai înalte standarde care există în acest moment pe plan internațional.

Uite și un video cu testimonialele actualilor cursanți, după primele 6 luni de curs.

Mai multe detalii despre curs la acest link: https://desprespa.ro/curs-spa-management-level-3/

Codul de reducere (200 EUR + TVA) pentru partenerii Fivestar Hospitality este: Fivestar2024

În plus, dacă vei înscrie mai multe persoane, vei mai primi și alte reduceri (sunt menționate în pagina cursului).