Metropolis Center si Starlight Suiten Hotel si-au deschis portile

Pe data de 7 octombrie, cladirea premium multifunctionala, dezvoltata de Grupul Soravia din Austria si suite hotelul de 4 stele Starlight Suiten Hotel, si-au deschis portile. Metropolis Center este situat in zona Dorobanti, pe bulevardul Iancu de Hunedoara.

Metropolis Center a fost dezvoltat pe structura primei tipografii din Bucuresti – „Editura Cartea Romaneasca”, construita in 1919. Fatada cu aspect de zid dinspre bulevardul Iancu de Hunedoara a fost conservata cu toate elementele decorative si a fost reconditionata conform cerintelor autoritatii care gestioneaza monumentele nationale.

starlight_metropolis__512

Suprafata de 29.500 mp este impartita in birouri clasa A pe sapte nivele, o galerie comerciala la parter si un suite hotel de 4 stele, Starlight Suiten Hotel. De asemenea, complexul detine si o parcare subterana cu 186 de locuri.

Proictul Metropolis Center, care a fost finalizat in luna mai a acestui an, este cel de-al treilea proiect al Soravia in Romania, iar investiţia a fost finantata de UniCredit Bank Austria.

Hotelul Starlight din Bucuresti, care este si cel mai mare din cadrul lantului hotelier, s-a deschis in urma parteneriatului dintre Soravia si lantul hotelier Starlight Suiten Hotel, ce are la baza un contract de leasing pe o perioada de 20 de ani.

starlight_terasa__512

Suite hotelul Starlight Suiten are 78 de apartamente, dintre care 72 cu camera de zi si dormitor si 6 cu camera de zi, dormitor si birou. Totodata, hotelul mai detine sauna si un centru de fitness.

Pentru primul an de functionare, oficialii Starlight Suiten estimeaza un grad de ocupare de 70%, iar pentru anii viitori se estimeaza un grad de ocupare de 80%.

In curand, vor fi deschise in galeria comerciala de la parterul Metropolis Center un restaurant premium si o cafenea.

starlight_suite_with_kitchen_512

starlight_bedroom_512

starlight_speech__512

starlight_gm_512

Source: Starlight Suiten Hotel

EN RO