Marian Constantinescu a castigat Trofeul de Excelenta Lifetime Achievement

La Gala Hospitality Trends Bucharest 2012 – organizata la hotelul Radisson BLU din Bucuresti – scriitorul si editorul revistei TRAVELLER MAGAZIN, Marian Constantinescu a fost distins cu Premiul de excelenta pentru intreaga activitate (Lifetime Achievement Reward), pentru contributia permanenta in promovarea turismului romanesc. 
“Este a 20-a distinctie care recompenseaza munca noastra de editori de turism. Ma simt onorat si m-ar bucura daca reprezentatii breaslei ar sustine mai mult presa de turism” – a spus Marian Constantinescu, in momentul inmanarii Trofeului.
Celelalte 4 Premii de excelenta au fost: “Hotelier of the Year”, acordat doamnei Daniela Esanu, Director General al hotelului Alpin din Poiana Brasov – pentru aportul si implicarea de peste 30 de ani in industria ospitalitatii; “Excellence in Hospitality Education” a revenit domnului Puiu Nistoreanu (profesor la ASE) pentru angajamentul in pregatirea si dezvoltarea competentelor manageriale in industria ospitalitatii; “Best New Hotel” a revenit hotelului DoubleTree by Hilton Oradea; iar “Best New Restaurant” a fost conferit restaurantului Diplomat, din Bucuresti. 

Source: InfoTravelRomania

EN RO