La Targul International de Turism de la Berlin va fi lansat Sibiu Travel Guide

La editia din acest an a Targului International de Turism de la Berlin, care se desfasoara in perioada 7-11 martie, va fi lansat ghidul Sibiu Travel Guide. La acest targ Romania va detine standul ei unde va fi prezentat Programul Sibiu – Capitala Culturala Europeana 2007.

Sibiu Travel Guide este primul ghid complet al orasului si cuprinde si calendarul evenimentelor culturale. Ghidul este editat de Editura House of Guides, in patru limbi, romana, engleza, franceza, germana, intr-un tiraj initial de 20.000 de exemplare. In tara, ghidul va putea fi procurat din retele de hoteluri, librarii, chioscuri de ziare si carte, muzee, targuri si expozitii si prin comenzi online. In Europa, acesta va fi disponibil operatorilor din turism in cadrul manifestarilor de profil si la cerere.

Standul Romaniei la Targul de Turism de la Berlin va gazdui expozitia “Sibiu. Tanar din 1191� si proiectii video despre Capitala Culturala. De asemenea, la stand, va functiona un infodesk, unde vor fi prezentate ofertele concrete ale agentiilor de turism din Sibiu si materiale informative tiparite si materiale de promovare.
Source: Curierul National

Înscrie-te gratuit la RHN
TRIMITE
Închide
EN RO