Ion Tiriac investeste din nou in imobiliare

Omul de afaceri roman va investi 30 de milioane de euro intr-o cladire de birouri de pe strada Buzesti. Proiectul va fi in grija diviziei de real estate, Tiriac Imobiliare, care a demarat deja lucrarile si procesul de inchiriere al imobilului.
Cladirea va avea 11 etaje si o suprafata inchiriabila de 18.000 de metri patrati, fiind pozitionata la intrarea pe strada Buzesti dinspre Piata Victoriei. Lucrarile de constructie au inceput deja, Apolodor fiind firma care va realiza prima etapa a proiectului.
Conform estimarilor reprezentantilor Tiriac Imobiliare, valoarea proiectului se va ridica la circa 30 de milioane de euro, iar chiriile solicitate pentru spatiile de birouri vor fi la un nivel foarte ridicat, chiar si pentru Bucuresti, 18-20 de euro pe metrul patrat lunar.
Ion Tiriac este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri romani, cu o avere estimata la aproximativ 1 miliard de euro. Investitiile realizate de afaceristul roman au vizat domenii destul de variate, precum auto – Tiriac Auto, bancar – UniCredit Tiriac, asigurari – Allianz-Tiriac, retail – Metro, dar si imobiliare – Tiriac Holdings de pe Soseaua Nordului si Centrul Nouveau din zona Unirii.

Source: Flux Imobiliar

EN RO