Investitii de 50 mil. EUR pe litoralul romanesc

In statiunea Mamaia, 12 cladiri noi prind contur in urma unor investitii de 50 mil. EUR. Se construiesc hoteluri si aparthoteluri care vor gazdui la vara, turistii care vor veni pe litoralul romanesc.
Cel putin 3.000 de noi locuri de cazare care vor fi date in functiune in sezonul estival. Se lucreaza in continuu pentru ca hotelurile sa fie gata pana la data de 1 Mai cand se va deschide sezonul estival.
Cele mai multe sunt amplasate pe malul lacului Siutghiol, insa noi constructii sunt si pe faleza, dar si la iesirea spre Navodari.
Chiar pe plaja se va deschide la vara un complex de 5 stele, cu 150 de camere si 30 de apartamente de lux. Este o investitie de 5 mil. EUR si este un concept exclusivist, dedicat iubitorilor de vacante de lux. Vor avea acces la cele 6 piscine, restaurant, programul artistic, a declarat Ana Maria Pilici, managerul complexului.
Spre Navodari a aparut un resort de 4 stele cu bungalouri, care va fi deschis din luna aprilie.
Totodata, vor fi deschise si trei cluburi noi care vor fi incluse in Festivalul International al Cluburilor. Evenimentul va incepe in luna iunie si va aduce pe litoral DJ faimosi si animatoare din Monte Carlo, Moscova, Honk Kong sau Miami.

Source: InCont.ro

EN RO