Investitie de peste 1 milion EUR in produse de signalistica si sisteme de securitate pentru Aeroportul Otopeni

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti – Otopeni va organiza in luna februarie 2010 o licitatie pentru cumpararea de produse de signalistica, valoarea contractului fiind de 493.195 EUR, fara TVA. Durata contractului va fi de 4 ani.

Aeroportul va achizitiona autocolante si benzi publicitare, indicatoare la comanda, indicatoare si placute luminoase, panouri cu mesaje permanente, panouri de semnalizare si panouri de semnalizare luminoase.

Ofertantul trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, printre care, sa fi furnizat produse de signalistica in ultimii 3 ani, in cadrul unuia sau a doua contracte, a caror valoare cumulata sa fi fost de minim 50.000 EUR.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente este 29 ianuarie 2010, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 februarie 2010.

De asemenea, compania mai organizeaza o licitatie publica pentru achizitia de sisteme de securitate, contract estimat la 620.000 EUR, fara TVA.

Contractul prevede furnizarea si proiectarea a 3 sisteme de protectie antiterorista, servicii de scolarizare a personalului aeroportului, precum si servicii de intretinere si reparatii in perioada de garantie si post garantie.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor si a cererilor de participare la licitatie este 8 februarie 2010.

Source: Capital

EN RO