In urmatorii trei ani Paralela 45 va investi 12 milioane EUR in constructia de spatii de cazare

Directorul general al companiei Paralela 45, Alin Burcea, a declarat ca in urmatorii 3 ani firma va investi aproximativ 12 milioane EUR in construirea unor spatii de cazare in Bucuresti, Predeal, Neptun si Snagov.

Cel mai mare proiect al companiei este hotelul care va fi construit in Bucuresti pe bulevardul Barbu Vacarescu, a carui investitie totala este evaluata la 6-7 milioane EUR. Hotelul va fi clasificat la 4 stele, va detine 60-70 camere si va fi afiliat la un lant international in baza unui contract de franciza. Lucrarile de constructie vor fi finalizate spre sfarsitul anului 2009.

Alin Burcea a declarat ca in luna iunie compania va finaliza lucrarile la un aparthotel situat in statiunea Neptun, care detine 36 apartamente iar suma necesara investitiei se ridica la 2,5 milioane EUR.

In 2008 compania isi va mai adauga in portofoliu si 22 de apartamente la Snagov.

Totodata, compania a planificat ca in 2009 sa demareze lucrarile la un hotel cu 40 camere in statiunea Predeal iar suma investitiei se ridica la aproximativ 3 milioane EUR.

Alin Burcea a precizat ca valoarea de piata a acestor active va fi mult mai mare decat investitia in sine, deoarece compania se ocupa singura si de constructie.

Pentru acest an Paralela 45 estimeaza ca va inregistra o cifra de afaceri de 28 milioane EUR, in conditiile in care veniturile din 2006 s-au ridicat la 24 milioane EUR.

Compania Paralela 45 este operator in domeniul turistic si imobiliar si unic importator in Romania al produselor pentru copii marca Chicco.
Source: Curierul National

EN RO