In Predeal exista 300 de noi locuri de cazare

Printre hotelurile deschise recent se numara hotelul Atelier care detine 18 camere, hotelul Ursuletul clasificat la trei stele si care detine 35 de camere si hotelul Rozmarin clasificat la 3 stele si detine 70 de camere. In apropierea partiilor se mai afla in stadiul final de constructie cateva unitati destinate turismului. In total s-au deschis aproximativ 300 de noi locuri de cazare iar autoritatile locale estimeaza ca gradul de ocupare va fi de 100% in timpul sarbatorilor si al week end-urilor si de aproximativ 80% in restul sezonului.

In Predeal functioneaza sanatoriul de nevroze, singurul loc din tara unde pacientii beneficiaza de un regim hotelier. Aici se efectueaza tratamente medicale pentru prevenirea depresiilor, asteniilor, tulburarilor sistemului nervos, sedinte de fizioterapie, aerosoli si masaj.

Statiunea Predeal are opt partii insumand aproximativ 10 km, dintre care trei sunt omolgate, Clabucet Plecare, Subteleferic si Clabucet.

Seful biroului Dezvoltare Publica din Primaria Brasov, Elena Preda, a declarat ca pe langa investitiile in partii au fost refacute caile de acces, au fost extinse parcurile si s-a continuat dezvoltarea retelei de apa si canalizare si ca in acest an taxa de statiune va creste.
Source: Saptamana Financiara

EN RO