In perioada 18 – 21 februarie 2021 s-a desfasurat Targul de Turism al Romaniei virtual

Imagine de Manuela Jaeger de la Pixabay

In perioada 18 – 21 februarie 2021 s-a desfasurat Targul de Turism al Romaniei virtual. Platforma #TTRVirtual a fost special dezvoltata pentru acest targ, iar vizitatorii au putut accesa platforma gratuit.

Vedeta targului virtual, a fost sectiunea exclusiv B2C si este pentru prima data in Romania cand este integrata intr-un astfel de produs. Aici se regasesc ofertele firmelor expozante pe care vizitatorii le pot accesa rapid datorita sistemului inteligent de filtre de cautare si le pot compara pentru a-si alege pachetul ideal.

La evenimentul virtual au participat atat agentii de turism/touroperatori, cat si administratii locale, care promoveaza principale obiective si trasee in natura: Buzau, Hunedoara, Maramures, Covasna, Calimanesti, Bistrita – Nasaud, Craiova, Botosani, Dambovita, Dolj, Harghita, Mures, Tulcea, Timis, Timisoara, Targoviste, Techirghiol, Zalau, Zlatna, Vocea Buzaului, Baile Herculane, Suceava.

Pentru vacantele de Paste si 1 Mai in Romania, expozantii au avut pachete cu discounturi intre 10% – 30% si servicii de inchiriere a masinilor la preturi reduse.

Potrivit organizatorilor, printre ofertele afisate pe platforma nu lipsesc nici sejururile all inclusive sau de tipul demi-pensiune pe litoralul romanesc, bulgaresc sau grecesc.

Vizitatorii au putut alege si dintre oferte speciale pentru destinatiile exotice sigure Maldive, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Egipt, Tunisia, anunta organizatorii.

Înscrie-te gratuit la RHN
TRIMITE
Închide
EN RO