In aprilie se va deschide restaurantul Heritage

In luna aprilie a acestui an se va inaugura in Bucuresti restaurantul Heritage.

Din actionariatul companiei fac parte 20 de actionari, cei mai multi top-manageri in domeniul bancar, Dan Pascariu, presedintele HVB Tiriac, Radu Ghetea, presedintele Alpha Bank si totodata presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Roxana Moldovan, vicepresedintele ABN Amro Bank, Robert Rekkers, director general al Bancii Transilvania si George Butunoiu, specialist in head-hunting.

George Butunoiu, initiatorul acestui proiect, a declarat ca investitia initiala a fost de 500.000 EUR insa, pe parcurs, a crescut la 1 milioan EUR.

De design-ul restaurantului s-a ocupat Dimitri Brun, managerul restaurantului, care a precizat ca Heritage prin maistrii bucatarii pe care ii are este deja cel mai bun restaurant din Bucuresti si din tara iar scopul companiei este sa faca ca acest restaurant sa fie primul restaurant din Europa de Sud-Est care ia o stea Michelin.

Bucatarul-sef al restaurantului, David Contant, vine din Franta de la un restaurant notat cu trei stele Michelin.

Calificativul de trei stele Michelin este titlul suprem pe care il poate obtine un restaurant european. In lume exista numai 72 de restaurante care au trei stele Michelin iar numarul acestora este fix.

Conditiile impuse pentru a obtine o stea sunt drastice, de la existenta congelatoarelor, pentru ca produsele sa fie proaspete pana la servirea ireprosabila si o bucatarie excelenta.
Source: Evenimentul Zilei

EN RO