Hotelurile de 5 stele din Bucuresti au redus numarul locurilor alocate pentru petrecerea de revelion

Hotelul JW Marriott din Bucuresti, clasificat la 5 stele, a renuntat pe ultima suta de metri la petrecerile de revelion din restaurantele Cucina si Champions, pe fondul lipsei de cerere din piata. Astfel, de la 950 de locuri pentru revelion in restaurantele hotelului s-a ajuns la 680-700 de locuri. Petrecerile din pentru salile Grand Ballroom, Constanta si Cupola raman valabile. Pretul unui pachet de revelion este de 920 RON de persoana.

La hotelul de 5 stele Radisson Blu au fost rezervate 56% din locurile pentru revelion, dintr-un total de 480 de locuri in patru locatii din hotel.

De asemenea, la hotelul Crowne Plaza au fost rezervate pana in prezent 70% din locurile pentru petrecerea de revelion. In acest an hotelul organizeaza petrecerea intr-o singura locatie, avand la dispozitie 160 de locuri.

Astfel, hotelurile de 5 stele din capitala ar putea obtine anul acesta din petrecerea de revelion incasari mai mici cu circa 50% fata de anul trecut, pana la 500.000 EUR, potrivit estimarilor Ziarului Financiar.

Source: Ziarul Financiar

EN RO