Grand Plaza Hotel Bucuresti a castigat licitatia pentru Complexul Neptun

Intr-un comunicat al AVAS se precizeaza ca Grand Plaza Hotel Bucuresti, care face parte din grupul Howard Johnson, a castigat licitatia pentru Complexul Neptun din statiunea Neptun, detinut de societatea Olimp Estival 2002. Complexul Neptun cuprinde un hotel, un restaurant si piscina iar pretul de pornire al licitatiei a fost de 7 milioane EUR, Grand Plaza Hotel fiind singurul participant la licitatie.

Reprezentantii AVAS au declarat ca in zilele urmatoare se va semna contractul de vanzare-cumparare si se va efectua plata.

Pe data de 8 martie AVAS a anuntat ca licitatia va avea loc chiar in cazul in care exista un singur participant la licitatie, in baza prevederilor Hotararii de Guvern 577/2001, articolul 60, aliniatul 2, care stabileste ca, prin derogare, se poate accepta un singur ofertant in conditiile in care acesta ofera pretul de pornire.

Societatea Olimp Estival 2002, al carei actionar majoritar este AVAS cu 54%, detine hotelurile Amfiteatru, Belvedere si Panoramic din Olimp. In anul 2005, compania a raportat pierderi de 726.276 RON.
Source: Hotnews

EN RO