Golden Tulip deschide sase noi unitati in Romania, in 2009

Pentru anul 2009, lantul hotelier Golden Tulip vizeaza deschiderea a inca cinci hoteluri in Romania. In prezent, Golden Tulip are afiliate sase unitati pe piata locala, trei in Capitala si cate unul in Cluj, Sibiu si Mamaia.

Cele trei unitati care urmau sa fie deschise in acest an au fost amanate pentru primavara anului 2009 pentru ca nu au fost finalizate lucrarile. Este vorba de hotelurile Golden Tulip Palladium din Capitala, Golden Tulip Ana din Cluj si Tulip Inn Moeciu.

Golden Tulip Palladium va fi dezvoltat de Nord Group in urma unei investitii de 12 milioane EUR, Golden Tulip Ana Cluj va fi dezvoltat de Ana Oil si presupune o investitie de 10 milioane EUR, iar hotelul de la Moeciu este in proprietatea grupului Eurolines.

Paul Marasoiu, director regional Golden Tulip pentru Europa de Est, a precizat ca, in prezent, lantul se concentreaza pe extinderea retelei Golden Tulip in Iasi, Satu Mare, Deva, Arad, Timisoara si Brasov, cu precadere hoteluri care vor fi afiliate la brandul Golden Tulip de 4 stele. De asemenea, pana in 2011 Golden Tulip intentioneaza sa afilieze si o unitate de 5 stele, in afara Capitalei.

Source: Ziarul Financiar

EN RO