Echo Investment amana pentru 2014 startul constructiei mallului de 100 de milioane de euro din Brasov

Echo Investment amana pentru 2014 startul constructiei mallului de 100 mil. euro din BrasovCompania Echo Investment va incepe anul viitor constructia centrulului comercial de 100 de milioane de euro Korona Brasov, pentru care a cumparat un teren de cinci hectare in urma cu cinci an, desi cele mai recente anunturi ale dezvoltatorului polonez estimau initierea lucrarilor in aceasta vara.
In cel mai recent raport al companiei se arata ca inceperea constructiei mall-ului de 30.500 metri patrati este prevazuta pentru prima jumatate a anului viitor, iar livrarea pentrua doua parte a anului 2015, relateaza Mediafax.
Reprezentantii Echo Investment, companie controlata de omul de afaceri Michal Solowow, al treilea cel mai bogat om din Polonia, anuntau in decembrie anul trecut ca vor sa inceapa in vara acestui an lucrarile la mall-ul din Brasov si ca sunt dispusi sa investeasca pentru inceput fonduri proprii. De asemenea, acestia estimau ca vor obtine autorizatia de constructie pana cel tarziu in aprilie.
Cititi articolul integral pe Wall-Street

Source: Flux Imobiliar

EN RO