Desi nu a fost construit inca Hotelul de Gheata de la Balea Lac este aproape plin de Revelion

Desi inca nu a fost demarata constructia Hotelului de Gheata de la Balea Lac, multi turisti s-au grabit sa-si rezerve deja o camera pentru a petrece o noapte la rece, la peste 2.000 m in Muntii Fagaras.
Spre exemplu, de Revelion, 10 din cele 12 camere care vor fi construite au fost deja rezervate de o agentie de turism din Londra, a declarat directorul de marketing al proiectului turistic „Hotel of Ice Balea Lac”. Inaugurarea hotelului este planificata pentru Craciun.
Pentru inceperea constructiei trebuie sa ninga bine si sa fie suficient de frig, o perioada indelungata, astfel incat gheata de pe Lacul Balea, de unde se vor taia blocurile pentru ridicarea peretilor, sa aiba cel putin 40 cm grosime.
Tema hotelului de Gheata din acest an va fi „Carnavalul”, astfel camerele, restaurantul si barul de gheata vor fi decorate cu masti, clovni, inorogi, personaje de basm sau carusele. Totodata, vor fi organizate mai multe carnavaluri pe diferite teme si, potrivit traditiei si camerele vor fi botezate.
De asemenea, langa hotel vor fi construite trei igluuri, iar fiecare va purta numele unui oras renumit pentru carnavalurile sale: Rio de Janeiro, Venetia si Berlin.

Source: Evenimentul Zilei

EN RO