Crowne Plaza premiat in cadrul proiectului multianual Green Business Index 2012

Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti este singura unitate hoteliera din Romania premiata in cadrul proiectului multianual Green Business Index 2012, pentru initiativele din domeniul protectiei mediului, achizitii verzi si servicii-comert, al detinatorului lantului hotelier, Ana Hotels, controlat de omul de afaceri George Copos.
In clasamentul general al companiilor inscrise in „Green Business Index 2012”, Crowne Plaza a ocupat locul al treilea, la fel si in categoriile Servicii/Comert, respectiv Achizitii Verzi.
Rezultatul obtinut de unitatea hoteliera, participanta in premiera la aceasta competitie, aduce in prim plan necesitatea tranzitiei spre afacere de tip verde si asumarea responsabilitatii corporatiste fata de mediu.
Proiectul Green Business Index 2012 este singurul instrument de evaluare a responsabilitatii fata de mediu a companiilor din Romania, conform standardelor ISO 14001 si ISO 14031.
Proiectul monitorizeaza initiativele de economie verde din sectorul de afaceri romanesc, precum si de asistenta si formare pentru imbunatatirea performantei de mediu, reprezentand un barometru al responsabilitatii fata de mediu a companiilor din Romania.

Source: Capital

EN RO