Conexiunea la internet este cea mai importanta pentru turistii care calatoresc in interes de afaceri

Compania hoteliera IHG a efectuat un studiu pe un esantion de 10.000 de turisti de business de la nivel global, al carui rezultate releva faptul ca lipsa conexiunii la internet reprezinta cel mai mare factor de stres pentru turistii de business iar comunicarea cu membrii familiei este principala lor modalitate de a se destresa atunci cand calatoresc.
In comunicatul companiei se precizeaza ca 40% dintre respondeti au precizat ca cel mai mare stres pentru cei care calatoresc in interes de afaceri este sa nu poata lua legatura cu familia datorita lipsei unei conexiuni la internet.
61% dintre respondenti au afirmat ca internetul reprezinta cea mai importanta facilitate suplimentara in camerele de hotel, mai importanta ca televizorul – 17%, frigiderul – 3% sau minibarul – 1%.
Primul lucru pe care il fac turisti atunci cand sosesc in camera de hotel este sa se logheze la internet, 31% dintre respondenti declarand ca acesta este primul lucru pe care il fac. 25% au declarat ca primul lucru pe care il fac cand ajung este sa exploreze camera de hotel, 14% au declarat ca fac un dus fierbinte si 13% au declarat ca despacheteaza bagajele. 
64% dintre turisti au precizat ca ar prefera sa comunice cu persoanele de acasa prin intermediul internetului decat prin intermediul telefonului. 
89% dintre turistii chestionati au afirmat ca internetul gratis i-ar face mai fericiti atunci cand calatoresc in interes de afaceri.
 
65% ar fi foarte nefericiti in calatoriile lor daca nu ar exista niciun mijloc de a se conecta cu cei dragi.

Source: Horeca Romania

EN RO