Companiile aeriene din Romania au promotii pentru sarbatorile de iarna

Companiile aeriene prezente in Romania, atat cele de linie, cat si cele low-cost, au lansat promotii pentru calatoriile din perioada sarbatorilor de iarna, in conditiile in care tot mai multi turisti romani sunt fortati de criza sa-si ajusteze bugetele pentru vacanta.

Bugetul pentru Revelionul 2009-2010 in Europa al unei persoane cu venituri medii este de aproximativ 500-600 EUR pentru 5 zile la Paris, Lyon, Roma sau Madrid, la jumatate fata de perioada dinaintea crizei.

Compania aeriana Tarom continua si in perioada sarbatorilor de iarna oferta de 50 EUR catre toate destinatiile, fara taxe incluse.

De asemenea, cei care isi doresc sa zboare in perioada sarbatorilor de iarna la Amsterdam prin compania Air France – KLM, pretul unui bilet este de 139 EUR, cu toate taxele incluse.

Un bilet Blue Air catre Lyon, oras in care romanii sunt atrasi de sporturile de iarna, costa in prezent aproximativ 85 EUR, cu plecare la finele anului din Bucuresti si intoarcere in primele doua saptamani din ianuarie, iar cei care aleg drept destinatie Londra platesc in jur de 150 EUR, in aceeasi perioada.

Compania aeriana low-cost Wizz Air ofera romanilor posibilitatea de a face rezervari pe ruta Bucuresti-Milano, la un pret de 90 RON, sau pe rutele Bucuresti-Barcelona si Cluj-Barcelona, cu 140 RON.

Source: Business Standard

EN RO