Capital Plaza estimeaza o cifra de afaceri de 1,6 milioane EUR, in 2010

Hotelul Capital Plaza din Bucuresti, clasificat la 4 stele, a inregistrat un grad de ocupare de 33% in primele doua luni ale acestui an, fata de un nivel de sub 20% in ultimul trimestru a anului trecut, a declarat Catalin Stefan, directorul general al hotelului.

Incasarile din primele doua luni ale anului se ridica la peste 100.000 EUR, iar pentru intreg anul 2010, unitatea si-a bugetat o cifra de afaceri de 1,6 milioane EUR si un grad mediu de ocupare de 45-50%, a declarat Stefan. Veniturile din segmentul de cazare reprezinta 60%, iar veniturile din organizarea de evenimente ajung la 40%, sustine directorul general al hotelului.

Cei mai multi clienti ai hotelului, aproape 60%, sunt oameni de afaceri straini din Italia, Spania, Germania si Marea Britanie.

Capital Plaza detine 95 de camere si 5 sali de conferinte si a fost deschis oficial in luna septembrie 2009, in urma unei investitii de 6,6 milioane EUR.

Unitatea este controlata de patru antreprenori locali, Dumitru Popa, Riza Nicolae, Valentin Nedelea si Mugur Chifulescu, prin firma Corvinus International.

Source: Ziarul Financiar

EN RO