Big Scorer a preluat franciza pentru lantul de cafenele Coffee Beanery

Big Scorer Enterprises Limited, subsidiara Laser Investments Public Ltd., LAS, a semnat contractul pentru preluarea exclusiva a drepturilor de franciza pentru dezvoltarea cafenelelor Coffee Beanery in alte 15 tari europene, numarul total ajungand la 24, Cipru, Grecia, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania, Olanda, Suedia, Portugalia, Irlanda, Polonia, Turcia, Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Moldova, Ucraina, Slovenia, Serbia, Albania, Cehia si Bosnia Hertegovina.

Dupa semnarea acordului cu Coffee Beanery Limited, compania Big Scorer Enterprises Limited a primit de asemenea autorizatia de a-si schimba denumirea in Coffee Beanery Europe Ltd.

Big Scorer Enterprises intentioneaza sa semneaze contracte cu cele 24 de tari prin intermediul unei a treia parte care sa aiba o vasta experienta si cunostinte in sectorul de profil.

Oameni de afaceri din Grecia, Anglia, Albania, Bulgaria, Turcia si Polonia si-au manifestat deja interesul pentru dezvoltarea de Coffee Beanery.

Big Scorer Enterprises opereaza doua cafenele Coffee Beanery in Cipru, una in Engomi, Nicosia si una in Limassol. De asemenea, in luna septembrie si octombrie din acest an vor fi deschise inca doua unitati in Limassol, respectiv Nicosia.

Pe langa afacerea de dezvoltare a francizelor Coffee Beanery, Laser Investments este de asemenea activ pe piata de capital, avand un portofoliu cu o valoare de 1 milion EUR.

Compania planuieste achizitionarea unor participatii si la alte companii din industria de recreere atat in Cipru cat si in Grecia.

In prezent, lantul Coffee Beanery are peste 135 de unitati in SUA si 25 pe pietele internationale.

Source: Wall-Street

EN RO