Atlantis Air intra pe piata aeriana romaneasca a taxiurilor aeriene

Compania aeriana Atlantis Air intra pe piata romaneasca a taxiurilor aeriene, oferind curse pe trasee nationale si internationale cu elicopterul si cu avionul, in regim de taxi.

Pentru anul 2007 compania are planuri de investitii de peste 9,2 milioane EUR in aparatele de zbor si de aproximativ 100.000 EUR in bugetul de marketing, preconizand amortizarea cheltuielilor in maxim 2 ani.

Ana-Maria Voinea, administratorul Atlantis Air, a declarat ca tarifele companiei sunt similare cu ale celorlalti jucatori de pe piata iar o ora de zbor cu un astfel de aparat costa intre 500 si 1.000 EUR, in functie de modelul aeronavei, de nivelul de confort, de escale si de numarul de ore de zbor.

Serviciile companiei se adreseaza in special oamenilor de afaceri dar si persoanelor care trebuie sa se deplaseze pe distante lungi in scurt timp.

Compania Atlantis Air ofera un pachet de servicii care include transport cu limuzina pana si de la aeroport, rezervari hoteliere sau auto in orasul de destinatie si suport logistic si de personal in afara granitelor tarii.

Ana-Maria Voinea a declarat ca piata de transport aerian privat din Romania nu este saturata iar compania colaboreaza, in regim de subinchiriere, cu TiriacAir, Eurojet si Scoala de Aviatie Civila.

Compania intentioneaza sa construiasca un helioport in orasul Ramnicu-Valcea, unde detine sediul central, urmand ca in urmatoarele saptamani sa deschida un sediu si in capitala.

Atlantis Air va opera pe rute interne si externe, spre Europa si spre SUA.

Source: Wall-Street

EN RO