Paravion: romanii profita de early booking pentru a-si programa vacantele

Numarul vacantelor early booking vandute in luna ianuarie a crescut cu circa 20%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, destinatiile preferate ale romanilor fiind in continuare insulele grecesti, dar si Sardinia, potrivit agentiei de turism online Paravion.
Reprezentantii Paravion au precizat ca ritmul alert de achizitie a pachetelor early booking se va mentine cel putin pana la sfarsitul lunii aprilie. Reducerile sunt mai consistente in primele luni de early booking, scazand treptat pe masura ce data la care se plaseza rezervarile se apropie de datele de calatorie.
Grecia se mentine in topul destinatiilor cu cele mai avantajoase preturi, turistii romani optand pentru insulele Lefkada, Skiathos, Rhodos sau Kos. De asemenea, o noua destinatie preferata de romani este Sardinia, Italia.
Numarul pachetelor de vacanta exclusiviste vandute in luna ianuarie a crescut cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Cele mai multe pachete early booking rezervate de catre turistii romani, in luna ianuarie, au fost pentru lunile de varf de sezon, respectiv iulie si august.

Source: Profit