Hotelierii din Republica Moldova vor veni in Romania sa invete metodele de management folosite in cadrul diferitelor departamente

Hotelierii din Republica Moldova intentioneaza sa dezvolte un parteneriat cu hotelierii din Romania, de la care sa invete metodele de management folosite in cadrul diferitelor departamente: vanzari, rezervari, promovare, dar si lucrul cu personalul.
Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, FPTR, a anuntat ca hotelierii din Republica Moldova vor veni anul viitor la specializare in hoteluri romanesti, dupa ce, la jumatatea lunii noiembrie, o delegatie din Republica Moldova a vizitat mai multe unitati de cazare din Bucuresti.
Reprezentantii hotelurilor din Republica Moldova vor veni la scolarizare in unitatile de cazare membre ale FPTR, care vor dezvolta aplicatii practice special pentru ei.
In cadrul infotur-ului din perioada 17-21 noiembrie, hotelierii din tara vecina au vizitat 11 hoteluri de 3, 4 si 5 stele, atat ale lanturilor internationale, cat si investitii romanesti, printre care Marriott, Radisson Blu, Novotel, Capital Plaza, Ambasador, Sheraton, Intercontinental, Venezia, Caro, Yesterday si Phoenicia Grand Hotel.

Source: Profit