Grand Hotel du Boulevard va fi redeschis in 2019 sub brandul Corinthia Hotels

In cadrul unei ceremonii oficiale de lansare a parteneriatului pentru amenajarea Grand Hotel du Boulevard care va fi redeschis sub brandul de lux Corinthia Hotels in 2019, Niro Investement Group si-a anuntat planurile oficiale de extindere in industria hoteliera si a turismului.

Cu o investitie totala estimata la aproximativ 60 mil. EUR pentru urmatorii 4 ani, compania intentioneaza sa se extinda pe piata locala prin dezvoltarea unui nou proiect hotelier destinat segmentului de business premium dar si intentia de a sustine eforturile educationale, prin lansarea, in premiera pe piata locala a unui institut de management hotelier.

Pentru a sustine piata in crestere din sectorul ospitalitatii si al turismului, Niro Investment Group a semnat cu Institutul elvetian de educatie in sectorul ospitalitatii Swiss Alpine, SAHEG, un acord strategic pe termen lung in urma caruia se va infiinta un centru de excelenta in managementul hotelier si arta culinara in Romania. Aceasta initiativa este sprijinita de asociatia Hospitality Asset Managers (HAMA) din Orientul Mijlociu si Africa.

Centrul va stabili standardele de excelenta in ceea ce priveste formarea in domeniul managementului ospitalitatii si a serviciilor asociate din Romania si din regiune.

De asemenea, Niro Investment Group va investi in amenajarea unui nou hotel premium in Bucuresti, situat pe bd. Expozitiei. Se estimeaza ca noul hotel se va deschide pana in 2021 si va avea o suprafata totala construita de aproximativ 30.000 mp, fiind destinat oamenilor de afaceri si turistilor placere.

Proiectul este o invetitie greenfield si, in urmatoarea perioada, Niro Investment Group va initia discutii cu operatori internationali hotelieri pentru o posibila afiliere.
Source: Profit