Google Flights va avertiza utilizatorii despre intarzierile avioanelor si le va da informartii despre serviciile oferite de companiile low-cost

Serviciul Flights de la Google a creat doua servicii foarte utile pentru utilizatori. Astfel, utilizatorii vor fi avertizati din timp despre intarzierile avioanelor si vor primi mai multe informatii despre zborurile ieftine.

Cu ajutorul unor algoritmi Google Flights va scana prin istoricul zborurilor care au avut intarzieri, iar in functie de datele obtinute va putea estima intarzierile avioanelor, precut si cauza intarzierilor (vreme, motive ce tin de traficul aerian). In momentul in care informatia este 80% sigura, un mesaj va fi livrat utilizatorilor.

O alta facilitate oferita de Google Flights este aceea de a oferi informatii despre serviciile pe care companiile low-cost le includ sau nu in tarif (bagaj de cala sau gustari gratuite in timpul zborului).

In urma cu o luna, seriviciul Flights de la Google a inceput sa ofere facilitati pentru urmarirea evolutiei pretului pentru biletele de avion.
Source: Wall-Street