Cel mai mare mall din Bucuresti va fi extins

Cel mai mare mall din Bucuresti, Sun Plaza, care are o suprafata inchiriabila de 82.000 de metri patrati, urmeaza sa intre intr-un proces de extindere. Austriecii de la S Immo intentioneaza sa realizeze extinderea pe spatiul ocupat de fostul magazin Mobexpert, inchis pentru a servi proiectului de marire a capacitatii centrului comercial din sudul Capitalei.
Reprezentantii companiei au confirmat planurile de extindere a Sun Plaza, in care au investit pana in momentul de fata 200 de milioane de euro. Conform informatiilor din piata, suprafata centrului comercial va fi marita cu 10.000-15.000 de metri patrati, ceea ce la o chirie medie de 25 de euro pe metrul patrat ar insemna venituri de aproximativ 3 milioane de euro pe an.
Sun Plaza este al treilea mall din Bucuresti din punct de vedere al traficului si vanzarilor dupa AFI Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City. Printre cei mai importanti chiriasi ai centrului comercial se numara: Cora, Cinema City, Zara, H&M, Flanco sau Leroy Merlin, care este inca in amenajare.

Source: Imobiliare.Net