Air France KLM: crestere cu 4,1% a capacitatii pentru sezonul de vara 2018

Grupul Air France KLM anunta o crestere a capacitatii pentru sezonul de vara 2018, cu 4,1% fata de sezonul de vara anterior. Cresterea va fi determinata de introducerea de noi segmente pe zborurile lung-curier, dar si pe zborurile mediu si scurt-curier.

Printre cele mai noi destinatii inaugurate de Air France KLM in primavara si vara anului 2018 se regasesc Nairobi (Kenya), Seattle (SUA) incepand cu 25 martie, Taipei (Taiwan) incepand cu 16 aprilie si San Jose (Costa Rica). Din luna mai 2018, Joon va opera zboruri spre Fortaleza (Brazilia) si Mahe (Seychelles).

In luna aprilie, Air France va inaugura trei zboruri saptamanale catre Taipei, Taiwan operate cu o aeronava Boeing 777-200. Zboruri suplimentare sunt prevazute si pentru Japonia (Osaka si Tokyo Haneda) si Coreea de Sud (Seul).

Totodata, Air France creste numarul de zboruri catre Dublin (Irlanda), Oslo (Norvegia), Gothenburg (Suedia), Berlin (Germania), Nisa (Franta), Madrid (Spania), Marrakech (Maroc) iar KLM introduce zboruri catre Bologna (Italia), Cracovia, Gdansk (Polonia) si Helsinki (Finlanda).
Source: Wall-Street