A inceput programul Vacante la tara

In perioada 15 septembrie – 25 octombrie se desfasoara cea de-a 22-a editiei a programului special „Vacante la tara”.
Pachetul turistic include sejururi de cinci nopti/sase zile la pensiuni de 2 margarete la pretul de 175 RON/persoana, pensiuni de 3 si 4 margarete la pretul de 225 RON/persoana, pensiune de 5 margarete la pretul de 290 RON/persoana.
Filialele ANTREC participante, in prima faza, la acest program sunt Arges, Alba Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Maramures, Mehedinti, Neamt, Sibiu.

Source: Economica

A inceput programul „Vacante la tara”

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC Romania organizeaza in perioada 14 aprilie – 15 iunie 2013 cea de-a XXI-a editie a Programului Special „Vacante la tara”.
Pachetul turistic ofera sejururi de cinci nopti sase zile la pensiuni de 2 margarete la pretul de 150 RON/persoana si la pensiuni de 3 si 4 margarete la pretul de 195 RON/persoana.  Fiecare pensiune participanta va oferi din partea casei micul dejun.
Se excepteaza din programul special perioada aferenta Sfintelor Sarbatori Pascale – 29 Aprilie – 7 Mai.
Filialele ANTREC participante, in prima faza, la acest program sunt Arges, Alba Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Sibiu.

Source: Daily Business

A inceput programul „Vacante la tara”

In perioada 16 septembrie – 2 noiembrie se va derula programul „Vacante la tara”, derulat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural, ANTREC.
Programul ofera sejururi de 5 nopti/sase zile la pensiuni de 2 margarete la pretul de 150 RON/persoana. Pentru pensiunile de 3 si 4 margarete, tarifele pentru un sejur au preturi de 195 RON/Persoana.
Tariful include cinci nopti de cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta va oferi din partea casei micul dejun.
Filialele ANTREC care participa la acest program, in prima faza, sunt Arges, Alba, Brasov, Cluj, Covasna, Gorj, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava.

Source: ANTREC

A inceput programul “Vacante la Tara”

In perioada 1 septembrie – 31 octombrie, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural, ANTREC, desfasoara a XVI-a editie a programului special „Vacante la Tara”.

Programul include un pachet promotional de 6 zile, cu tarife incepand de la 150 RON/persoana la pensiuni de 2 margarete si 195 RON/persoana la pensiuni de 3 si 4 margarete.

Si in acest an multe pensiuni ofera ca bonus micul dejun traditional.

La program s-au inscris pensiuni ANTREC din judetele: Alba, Arges, Bihor, Brasov, Buzau, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Suceava si Vrancea.

Source: Daily Business