SIF Transilvania continua investitiile in sectorul turistic

SIF Transilvania a anuntat ca, in curand, va trece la a doua etapa de dezvoltare a portofoliului din turism, cea de constructie de la zero a capacitatilor de cazare pe locul celor care nu au putut fi modernizate in prima faza.

Primul proiect va fi constructia unui hotel de 4 sau 5 stele in statiunea Eforie Nord pe actuala locatie a hotelului Vraja Marii, aflat in portofoliul SIF Transilvania.

Toate camerele hotelului vor avea vedere spre mare, iar unitatea va detine si un spa.

Prezent la inaugurarea hotelurilor Clepatra din statiunea Saturn si Bran-Brad-Bega din statiunea Eforie Nord, Mihai Fercala, directorul general al SIF Transilvania, a declarat ca societatea de investitii financiare mai are de modernizat in aceasta etapa hotelul Adonis, din Saturn si, probabil va mai fi modernizat si hotelul Neptun aflat in statiunea Eforie Nord.

Hotelurile Clepatra si Bran-Brad-Bega au au fost reclasificate de la 2 stele la 4 stele in urma unor investitiii de 12 milioane EUR.

De asemenea, SIF Transilvania va continua sa reabiliteze si statiunile balneare, pentru ca aceastea au inceput in ultimii ani sa devina profitabile. Fercala a declarat ca SIF Transilvania va reinfiinta statiunea balneara Oglinzi care a fost faimoasa intre cele doua razboaie mondiale, daca se vor asfalta soselele in zona, se va aduce gaz metan, se vor face trotuare si canalizare.

Source: Evenimentul Zilei