627.000 RON pentru promovarea judetului Mures

Consiliul Judetean Mures a finalizat implementarea unui proiect in valoare totala de 627.000 RON pentru promovarea turismului in judetul Mures.
In cadrul proiectului au fost realizate 18.000 de pliante, 3.000 de afise, 9.000 de brosuri si 3.000 de DVD-uri. Materialele au fost realizate in limbile romana, maghiara, engleza, franceza, germana si italiana.
Materialele promotionale au fost distribuite catre institutiile subordonate ale CJ Mures, 20 de centre de informare turistica, 40 de agentii de turism si 10 asociatii de turism din tara, localitati din strainatate cu care consiliul colaboreaza, respectiv targul de turism al Romaniei.
Proiectul „Promovarea judetului Mures” a fost finantat in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 5 – „Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniul major de interventie 5.3 – „Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica, operatiunea „Dezvoltarea si consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovarii produselor specifice si a activitatilor de marketing specifice”.

Source: Ziarul Financiar

EN RO